úterý 20. března 2018

Bezdrátová klávesnice podsvícená

Herní klávesnice bezdrátová s mechanickými spínači Logitech GL Tactile, dynamické podsvícení, makro programovatelné klávesy, americká (mezinárodní). Inteligentní podsvícení, indikátor Caps lock a stavu baterie, rozměry: 32.


Klávesnice drátové, bezdrátové či sety, široká nabídka. Nakupujte u odborníků na. Jistě, existuje například bezdrátová podsvícená klávesnice od Logitechu, ta však nesvítí pořád a snaží se energií šetřit. Bluetooth nebo Unifying.


Proto vám přinášíme bohatou nabídku drátových i bezdrátových zařízení a praktických setů. Penta sice na přímý dotaz tvrdí, že "ano, i české znaky jsou podsvícené ", jenže.


Connect IT bezdrátová kombo klávesnice a myš CI-185. Logitech Wireless Desktop MK2CZ - set bezdrátové klávesnice a myši. Canyon CND-SKB3-CS hráčská klávesnice, podsvícená.


Vyhýbat se nemusíte ani verzím s praktickým podsvícením. Bezdrátové klávesnice slouží hlavně k ovládání na dálku, takže se může mimo jiné jednat o herní. Obzvláště na domácí použití doporučujeme podsvícené klávesnice.


Bezdrátová klávesnice podsvícená

Na našem eshopu najdete bezdrátové klávesnice s podsvícením i drátové. Nabízíme drátové, bezdrátové i herní klávesnice. Modecom MC-TPKVOYAGER bezdrátová podsvícená multimediální klávesnice s touchpadem, tenký profil, US layout, USB nano přijímač 4GHz, černá.


Typ klávesnice : numerická Typ spínačů: membránové Provedení: bezdrátové Rozhraní: GHz ( bezdrátové ) Podsvícení klávesnice : ANO Provedení výrobku:. Barevná podsvícení je možné nastavovat jen s přidržením klávesy Fn. Podsvícená klávesnice většinou není bezdrátová, protože má větší spotřebu, takže by.


Elegantní bezdrátová klávesnice notebookového typu s velkým palcovým touchpadem. Především díky svému podsvícení velmi líbivá herní klávesnice. AS-K– je nejnovější kódovaná podsvětlená klávesnice menšího rozměru, navržená v ergonomickém a moderním designu se zabudovanou.


Mechanická herní klávesnice s funkcí anti-ghosting a RGB podsvícením. GHz jako bezdrátová klávesnice s Touchpa gamepa PSovladač. Bezdrátová klávesnice HP Pavilion 6-nbsp;bílá (4CF02AA). Set klávesnice a myši bezdrátový, USB nano přijímač, CZ.


Bezdrátová klávesnice podsvícená

C-TECH Arcus (GKB-15), podsvícená herní klávesnice, CZ, USB. Stylová bezdrátová klávesnice se standardním rozložením kláves pro všechny počítače.


Snadno ovládejte váš televizor s připojeným počítačem pomocí bezdrátové klávesnice K8s touchpadem. Klávesy jsou podsvícené pro používání po tmě. Je čas se rozloučit s návodem k použití papíru!


Sledujte podsvícení, budete tuto klávesnici. Profesionální herní klávesnice Logitech G byly navrženy pro vítězství.


Tato mini klávesnice má vestavěný touchpad s podporou gest a ovládání kurzoru myši na úrovni klávesnice, funkcí pro nastavení a posouvání a plnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky