pátek 2. března 2018

Elm327 cz

DashComman EOBD Facile, ELM3Terminal, Elm Basic, OBD Car Doctor, ScanMaster Lite. Jednoproduktový e-shop. Super mini ELM3v1. Nabízíme Vám kvalitní, léty ověřené diagnostické adaptéry, které používají originální čipy značkových výrobců, např.


Naše aplikace vyžaduje rozhraní ELM3OBDkompatibilní s Bluetooth. Sada diagnostického USB adaptéru ELM3a programu pro OBD-II diagnostiku Touchscan. Program je kompletně v češtině.


Diagnostika ELM3OBDII Multiprotokol OBDBluetooth VERZE. Ideální řešení pro autodiagnostiku všech moderních aut různých značek. ELM 327)Androi modrá, CZ sw zdarma.


Napíchnutí na diagnostiku v autorizovaném servisu vychází okolo 5Kč. My pro vás však máme produkt, který se zaplatí už po prvním použití. Sami si zjistíte co. Hodnocení obchodu na Zboží.


Univerzání autodiagnostika je na bázi čipu ELM3V2. Používáním webu aukro. Výhodná multiznačková diagnostická sada za akční cenu v českém jazyce. Obsahuje univerzální adaptér ELM3a software ScanMaster 2. Clear And Go is ELM3compatible code scanner and trouble code clear tool.


Elm327 cz

KODA Forum - SKODAHOME. Další výsledky z webu forum. Indikace provozních režimů komunikace pomocí pětice.


FT232R je určen pro nenáročné domácí uživatele, kteří nepotřebují složitou. Demo software Digimoto 1. Free software FiatEcuScan 2. Auto - Elm3obd bazar. ELM3disponuje podporou všech současných pěti standardů OBDII, umožní tedy diagnostikovat jak americké, tak i evropské značky včetně současného. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Díky všem za reakce, přišel mi adapter, obejdnal jsem tedy tento, aby byl starší: ELM3V1.


Elm327 cz

Díky bezdrátovému připojení spojíte autodiagnostiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky