středa 7. března 2018

Ford sync

Ford sync

Hlavní výhodou je plná podpora českého jazyka. U starších systémů SYNC a SYNC se provádí aktualizace výhradně v autorizovaném servisu Ford ! Po zadání VIN kódu zjistíme, zda jsou pro váš vůz k dispozici. Ford SYNC and SYNC: Smart, hands-free entertainment and vehicle information systems.


V sekci novinek Vám pravidelně přinášíme aktuální dění ve světě Fordu a také oznamujeme chystané akce a události v našem dealerství Ford Auto Viki ve Zlíně. Pokud máte hla Ford SYNC vám pomůže najít místo, kde se můžete skvěle najíst. Potřebujete-li najít místo.


Nahráno uživatelem Ford Česká republika Čeština a mapy do Ford SYNC - Praha - Sbazar. Navigace s dotykovou. Sync 3), umožňuje připojit přední a zadní neoriginální parkovací kameru, přičemž obraz se zobrazí. Waze od dubna i pro zařízení Ford SYNC - Business-Car.


Ford sync

Ford již na platformě AppLink nabízí mobilní navigační aplikaci Sygic a součástí zabudovaného komunikačního a zábavního systému SYNC 3. Nový Ford Focus je pro značku hnacím motorem na evropských trzích. Hbitý hatchback s líbivými tvary a maskou podobající se Astonu Martin. Pre prepojenie cez Sync postupujte podľa.


ArchivPřeložit tuto stránkuThe Ford SYNC System lets you make and take hands-free mobile calls, read out texts you receive, and control the music on your MPmusic player using your. Ford vehicles have technologies including Ford SYNC and Bluetooth.


Hledáte ford sync mini adaptiv? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Dodává se v šedé barvě. Krok Nyní zkontrolujte Bluetooth je aktivní na telefonu, ne.


Vozy Ford se systémem Sync ji budou moci využívat od dubna. It is convenient, easy to use, and offers a new. Connectivity and navigation made easy. Ford přidal do systému Sync aplikaci Waze.


Používáte Waze na iPhonu a chcete obraz zrcadlit. Co vše nového poslední. Regelmäßige Ford SYNC Updates sind darauf ausgelegt Ihr Fahrerlebnis zu verbessern indem Sie immer auf dem Laufenden gehalten werden. Společnost Ford Motor Company začne do modelů nabízených na evropském trhu dodávat systém SYNC 3. Jedná se o nejnovější generaci.


SYNC is the name Ford gives to its latest infotainment system, referring collectively to the touchscreen, software and ancillary elements that. I have Sync in my Ford Vehicle, one thing I love is the automatic notifications through the vehicle, then it reads my SMS messages out loud. Ford SYNC jest wyposażony w funkcje AppLink, Apple CarPlay oraz Android Auto umożliwiające wyświetlanie informacji z Twojego telefonu na ekranie.


Všechny modely Ford uvedené na trh v. FORD SYNC na plnohodnotnou EVROPSKOU verzi ! Specializujeme se na prodej aut ze zahraničí. Thanks to Ford SYNC, hands-free simplicity has never sounded sweeter.


Některé z nich mohou mít také nastavení „ Ford SYNC “, proto zkontrolujte nabídku nastavení aplikace v telefonu. Můj telefon je připojen, moje aplikace je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky