pátek 13. dubna 2018

Dosah wifi antény

Dosah wifi antény

Ale pozor, čím větší má anténa zisk (dBi), tím více je směrová a naopak. Počet a rychlost LAN konektorů. Ale důležitý je celkový výsledek. Ve Wi-Fi jsme navíc omezeni ještě něčím: úroveň vysílaného signálu na výstupu z antény nesmí.


V tomto smeru neni mezi wifi routery zasadnich rozdilu. WiFi router umístěte do. Leccos se da vylepsit vymenou anteny, pokud router toto umoznuje. Zlepšete sílu a dosah své Wi-Fi pomocí plechovky piva.


Stačí když k anténě nebo k celému routeru nalepíte roztříhanou plechovku a to tak, aby odrážela signál přesně tím směrem, kam potřebujete. Stejné zařízení s externí poloparabolickou anténou (zisk dB) s podobně vybaveným přijímačem na vzdáleném konci může mít ale dosah až přes km. Ty zvládnout prodloužit dosah signálu o další cenné metry, aniž by bylo.


Přístroje fungují lépe, pokud jsou jejich antény nasměrovány. Zkusil bych odšroubovat anténu. Nastavil bych heslo a občas ho změnil. Měnil bych název Wifi sítě a psal do něj akce v baru, abych přilákal hosty.


Mbps, 1x LAN, 2x vnitřní anténa, režim. Směrová anténa se ziskem dBi určená k point-to-point konektivitě ve venkovním i vnitřním. Bezdrátová část podporuje standardy 802. Vhodná pro 99% wifi access pointů a routerů různých výrobců - např.


Dosah wifi antény

ASUS, D- Link, Zyxel, Z-Comax, TP-Link, Mikrotik apod. Použití: zvětšení dosahu až o 150%. Jenom se chci zeptat, jestli tato anténa půjde připojít na router TP-LINK TL-WR642G a jak daleko by tahle.


Tato kvalitní všesměrová anténa funguje jako přímá. I pred jednu stenu mam prolem s dosahem wifi, na 5GHz vetsi nez.


Rouer mam na stene stolu tak, ze anteny jsou na ocni strane routeru a. V praxi se dosah signálu bude zkracovat s mírou zarušení Wi-Fi signálem v dané. Pokud zadáte vzdálenost a zisky antén, kalkulátor spočítá celkový útlum a. Popis: Wifi anténa pro venkovní použití. WIFI anténa PRODLUŽUJÍCÍ DOSAH adaptérů,routrů, 30cm, Cena: 1Kč, Lokalita: Ústí nad Labem.


Pro drátové připojení slouží LAN konektory. GHz a stručný popis jednotlivých částí, bez kterých se Wifi síť neobejde a také důležité elementy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky