pátek 6. dubna 2018

Vysílačky motorola bazar

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů vysílačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Vybírejte z 3inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Stav zboží Použité, Doba dodání (od obdržení platby) 2-dny.


Vysílačky motorola bazar

Původní baterie KO, novější avacom. Redukce na BNC a nová antena. Vysílačky a ostatní - inzerce. Motorola Radius GM300. Jedná se o zboží, které nebylo. Pokud nenaleznete ve variantách. Bazar použité techniky. V této rubrice zdarma zveřejňujeme inzeráty našich zákazníků, kteří nabízejí k odprodeji jakoukoliv použitou profesionální. Prodávejte a kupujte vysílačky, radiostanice, antény, měřáky, zesilovače co nejlevněji. Zobrazit celý inzerát.


Výprodej, bazar, SPOJAŘ. Kód: BAZAR_GP300_800. MOTOROLA Radius GP3UHF kanály torzo ( bazar ). Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce.


K této radiostanici je možné. Plně vybavené, stylové a odolné vysílačky TLKR T6 připravené na dobrodružství v. Radiostanice PMR jsou velmi populární a oblíbené vysílačky, které v pásmu PMR 4MHZ slouží jako univerzální. Dobrý den, prodám kusy profesionálních vysílaček motorola i se stojánkovou nabíječkou.


Stanice jsou pěkné, vzhledově jako nové, málo. Pouzdro na baterie EDH-pro ruční radiostanice ALINCO. Ruční radiostanice GP3VHF použitá, AKU slabá. Zde se nacházíte: paragliding- bazar.


Vysílačky motorola bazar

Nejoblíbenější radiostanice v ČR. GP3je semiduplexní radiostanice určená všem, kteří potřebují zůstat stále. Dosah až km, selektívna voľba, ponecháva jednoduchú možnosť za.


Velmi zachovalé profi radiostanice, ultra malé a lehké, vhodné do malé kapsy, donedávna držely. Vítáme vás na stránkách firmy PRODANCE zabývající se dovozem a distribucí profesionální světelné a zvukové techniky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky