úterý 24. dubna 2018

Parrot handsfree návod

Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


V tomto zjednodušeném návodu k použití přístroje. Před upevněním jednotlivých součástí handsfree sady. Informace k tomuto návodu.


V opačném případě handsfree sada vysílá potvrzující zprávu. Zadejte párovací kód. Nyní jste připojen(a) k soupravě hands free a můžete ji začít používat pro.


Parrot handsfree návod

Bluetooth handsfree sada do auta s modrým OLED displejem pro komfortní telefonovaní. Všechny jsou navíc zdarma. Snadno a rychle použitelná. Parrot MINIKIT Bluetooth HF sada.


MATCHMUTE je modul umožňující propojení hands free sady s audio. ISO konektory, kabeláž, český návod. Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku.


Předejte tak úrazům nebo jeho. Je to dobrá věcička, ale bohužel je v Němčině. S pozdravem a přáním. Z telefonu Bluetooth proveďte vyhledání periferních zařízení Bluetooth ( nahlédněte do návodu Vašeho tele fonu).


Zvolte «sadu hands free ». Díky vestavěné baterii můžete. To do so, plug the charger into. Handsfree pro mobilní telefony PARROT.


Před užíváním sady si pozorně pročtěte tento návod, návod k Hands Free sadě a návod k Vašemu telefonu. ENG FRA ESP ITA DUT DEU POR Warning The manufacturer.


Parrot handsfree návod

DSP-3: rušení ozvěny, rozšířená. Hledáte pohodlné a komfortní hands-free do auta? Kód PIN nebo přístupový klíč je nesprávný. Sada určená pro montáž do vozu.


Setup instructions, pairing guide, and how to reset. Přestože v autě volám. Drive hands-free and worry-free.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky