středa 18. dubna 2018

Hodinky iwatch

Navštivte náš e-shop nebo prodejnu, vyberte si své ikonické hodinky a bavte se! Jsou jasnou volbou pro majitele iPhonů, pro které jsou exkluzivně vytvořeny a kterým zaručují.


Vytvoř si svůj jedinečný styl kombinací klasického pouzdra Hermès a. Máte vybrané filtry: iwatch. GPS, GLONASS, Snímač tepové frekvence. Dokonalý společník každého sportovce.


Hodinky iwatch

Chytré hodinky sledují vaše životní funkce. Luxusní chytré hodinky s hliníkovými rámečky pro dámy i pány. Podévejte se na krátké video prezentující chytré hodinky iWatch. Jedná se o model, který je velmi podobný.


S jednou významnou výjimkou. Buďte ve spojení kdykoli a kdekoli. Střežte své zdraví, měřte tréninky, sledujte svou aktivitu. Zařízení pro celý život.


Stále zapnutý Retina displej s plochou 9mm². Exkluzivní ciferníky. Aplikace Nike Run Club. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané.


To jen pro ilustraci: koncepty s názvem iWatch. Watch - ilustaceAutor: adr-studio. Pri používaní to nie je badateľné. K hodinkám darujem ešte remienky.


Sú jasnou voľbou pre majiteľov iPhonov, pre ktoré sú exkluzívne vytvorené a ktorým zaručujú. Mobily - Iwatch bazár. Vodoodolné inteligentné hodinky s GPS a výškomerom budú vaším osobným asistentom a trénerom, s ktorým zdoláte každú prekážku.


Uložiť na porovnanie. Zdá se, že se fanoušci Applu dočkají už brzy originálních smarthodinek s logem nakousnutého jablka. Objednávajte výhodne cez e-shop Orange a získajte zľavu na vybrané modely, dáta navyše a doručenie kuriérom. Obyčajná funkcia, ktorou disponujú aj najlacnejšie športové.


Oficiální česká záruka, rychlé dodání, zboží skladem. Tim Cook popisuje chytré hodinky iWatch. Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku. Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v Gearbestu!


Hodinky iwatch

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže. Apple potrebuje nových ľudí.


Hodinky využívají vlastní systém watchOS, díky tomu je možné do nich instalovat aplikace z App.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky