středa 4. dubna 2018

Prodám vysílačky

Kategorie Vysílačky - bazar. Vybírejte z 3inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů vysílačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Výborný stav včetně. Tyto stránky jsou určeny pouze k prodeji popřípadě poptávce. Máte-li nějaký dotaz nebo.


Prodám vysílačky

V kategorii Vysílačky, CB na inzertním serveru ANNONCE naleznete vše z oboru. Prodám občanské radiostanice. Náš Bazar CB, PMR, HAM nabízí denně nové radiotechnické inzeráty.


Bazarové cb vysílačky a antény skladem. Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Zákazník neodebral-proto nabízím znovu.


Nové radiostanice BF-UV 5R. Stanice jsou naprogramované na všechny sdílné frekvence. Paragliding bazar vysílačky - prozkoumejte inzeráty, přidejte svůj vlastní inzerát zdarma! Jednoduchý a přehledný bazar je tu právě pro Vás.


Prodám vysílačky

Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, 96% zákazníků nás doporučuje. Bazar je určen pro prodej věcí souvisejících s radioamatérskou tématikou. Vítejte na stránkách nového bazaru. Osobní mobilní radiostanice Dosah až km v. Motorola, Hytera, Icom.


K modelu je vše potřebné pro jízdu, baterie, vysílačka, střídavý pohon. K autu nechám sady kol a nějaké. Radiostanice Garmin GTR 225. Jedná se o úplně novou nepoužitou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky