čtvrtek 12. dubna 2018

Co je nfc

NFC využití v praxi, nejen. Zásluhou NFC funguje. NFC je poměrně často skloňovaná zkratka pojící se s telefony, chytrými hodinkami, platbami a podobně. Přesto, že o ní většina z nás již slyšela, její smysl.


Můžeme tomu říkat také bezkontaktní technologie, která. Near field communication ( NFC ) je modulární technologie radiové bezdrátové. EMV Co pro zajištění interoperability čipových platebních karet s NFC zařízeními.


Co je to NFC a co umí? Co to tedy přesně znamená ? A jak vlastně můžete NFC u svého telefonu zapnout? Viete, čo znamená NFC ? A čo táto technológia pod svojím názvom skrýva? Prečítajte si náš článok, kde NFC rozoberáme až do špiku kosti a. Kromě pozornosti fanoušků amerického fotbalu ( NFC je například i National Football Conference) by zkratka NFC neměla uniknout ani.


NFC tag je obvykle bezkontaktní RFID štítek využívající standardy NFC. Do NFC tagu lze uložit například odkaz na web, vizitku, provázat ho na sociální sítě apod. Představte si NFC tag jako velmi malou paměťovou kartu (něco jako USB klíčenku), která je vybavena pouze anténou pro přenos dat bezdrátově. NFC je pomerne často skloňované skratka spájajúce sa s telefónmi, chytrými hodinkami, platbami a podobne.


Napriek tomu, že o nej väčšina z nás už počula,. Které modely Samsung Galaxy tuto funkci podporují. Near Field Communication („komunikace v blízkém poli“) je bezdrátová komunikační technologie přirovnatelná k WiFi nebo Bluetooth.


Technologie nestojí, každý den jsou v. NFC je technologie sloužící k bezdrátové komunikaci mezi elektronickými zařízeními na krátkou vzdálenost, obvykle přiblížením zařízení do vzdálenosti jednotek. A co víc, veškerý obsah v terénu je možné dynamicky měnit, takže zůstane aktuální a relevantní. Jelikož NFC umožňuje shromažďovat data o každé interakci, je.


Co je nfc

To, co tyto malé reproduktory KITSOUND postrádají na velikosti, dohánějí svým úžasným výkonem! Dobré věci přicházejí v malých. V telefonu si zapněte NFC (Samsung má snad každý) a kdykoliv přiložíte telefon k repráku automaticky zvolí nějaký zvukový profil případně. Takhle, on nevěděl, co je NFC.


Co je nfc

Odpověďel "ale vždyť kartu máte proto abyste ji měl u sebe, ne? Začněme tím, co je NFC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky