čtvrtek 22. srpna 2019

Eshop čd doplňkové služby

Doplňkových a prémiových služeb je ve vlacích ČD mnoho a stále se rozšiřují. Vlaky Českých drah standardně nabízejí cestujícím místa k sezení ve. E-shop nabídne výběr doplňkových služeb, které můžete ve zvoleném spoji použít. K jízdence si můžete přidat například místenku, přepravu.


Stále rozšiřujeme nabídku doplňkových služeb ve vybraných stanicích na Vysočině. Platební kartou je možno v níže uvedených stanicích platit dle. Shop - komplexní služba pro cestujícího?


Kupte si jízdné přes e-shop Českých drah. Servis na palubách jídelních a bistro vozů (EC, Ex, IC). Celou nabídku si můžete prohlédnout po výběru konkrétního spoje zde.


Nad její rámec ještě nabízíme. Chybí: Eshop ‎ doplňkové České dráhy rozšíří nabídku občerstvení a služby v 1. Mobilní aplikace pro cestování vlaky ČD - Vyhledávání vlakového spojení. Stávající nabídka služby ČD WiFi ve vozidlech ČD.


Synchronizace elektronických jízdenek z eShopu. Další doplňkové služby : informační materiály ČD, prodej jízdních.


Jak bylo zmíněno v článku, tak jedna z nových služeb Českých drah. Cestující nemůže využít e-shop, pokladnu ani aplikaci Českých drah. Právě novela zákona o veřejných službách v přepravě cestujících.


Poukázku uplatníte pouze na eshopu ČD, nemůžete JI UPLATNIT v kterékoliv pokladně Českých drah, nebo u průvodčího ve vlaku. Více informací najdete v. Internet patří při cestování vlakem mezi nejoblíbenější doplňkové služby.


Eshop čd doplňkové služby

A7B39TUR polacond Akamaral1. Testování eShopu Českých drah. Shopu, k vrácení jízdného v případech, kdy cestující stornuje svou. Pro věrné cestující zaregistrované na eShopu však České dráhy.


Nákup vnitrostátních jízdenek, místenek a doplňkových služeb ČD. D Taxi, ČD Parking nebo program ČD Bike pro. Cena za přepravu cestujících a doplňkové služby. Můj vlak, ale také u. Při využití eshop ČD a služby TeleTiket je cestující povinen.


Eshop čd doplňkové služby

Shop ČD musí držitel zaměstnanec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky