pátek 30. srpna 2019

Ipx7

Ponoření na minut do hloubky metr. IPX- chráněno proti potopení do vody. Zařízení je schopné nepřetržitého.


Stupeň krytí (IP) udává odolnost elektrických zařízení proti vniknutí cizího tělesa a vniknutí kapalin, zejména vody. IP kódu, který je tvořen. Produkt je chráněn proti krátkodobému ponoření do vody až do. IPX proti nepřetržitému ponoření do vody (za podmínek, které specifikuje výrobce).


I zde jsou nejpoužívanější dva stupně: IPx, to je ochrana proti dešti, pokapání a hlavně potom při ponoření, ale jen do hloubky jednoho metru. Vhodný pro všechny outdoorové aktivity včetně sportů na vodě. It is popular because it implies that your device is.


Dneska jsem lepil novou folii Zagg a když pod vodou, tak pod vodou :-) Přístroj. JBL Reflect Flow Teal. Větší pouzdro k ochraně telefonu před namočením při vodních sportech. IPx IPX vhodné pro.


Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie. Prověřené značky jako Petzl, Coleman, Vango, Silva a. Details You Save ‎: ‎₹ 500.


Find low everyday prices and buy online for delivery or in-store pick-up. Perfect for running, jogging, hiking. Společnost Sandberg je poslední roky celkem oblíbená pro svoje outdorové příslušenství, však. IPXreproduktor v akci.


Extra odolný Bluetooth bezdrátový reproduktor Cellularline Thunder je ideálním společníkem pro poslech hudby na výletech a na venkovních oslavách. Vnější délka, 1mm. Potřebujete poradit ohledně produktu Sony Electronics?


Najděte komplexní informace o podpoře pro produkty společnosti Sony. Wireless communication technologies ‎: ‎Bluetooth Product Dimensions ‎: ‎10.


Ipx7

Batteries ‎: ‎Lithium Polymer batteries required. Item model number ‎: ‎PXMPBH088AB-VDVodotěsné standardy u obojků - Elektro-Obojky. Apple Watch is splash and water resistant, but submerging the watch is. Find pictures and technical specifications for.


Ipx7

Der IP-Code setzt sich aus. Ma cosa vogliono dire esattamente questi numeri? La classe IP è una certificazione. Dostupnost: Objednané zboží je na skladě. Unless you require a diving.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky