čtvrtek 15. srpna 2019

Vysílačky dosah 50 km

Radiostanice (lidově „ vysílačka “) slouží jako pohotový a nejlevnější. Souprava vysílaček PMR 4Mhz (volné pásmo), kanálů, dosah km, x klip na pásek Duo nabíječka nabíjecí baterie Obsah balení: 2x vysílačka TOPCOM. CB radiostanice, CB vysílačky, dosah, spojení. Odolná radiostanice TLKR TVám nabízí všechny funkce, které potřebujete.


Vysílačka má dosah až km, je vybavena LED svítilnou a taky odolná proti. Nabízejí osm kanálů a funkce. Motorola TLKR TTop19.


Vysílačka odolná konstrukce, stupeň krytí IPx dosah až km, pásmo PMR. VHF, analogový duálbandový provoz, Pásmo VHF, UHF, Rozměry x 1x.


Vysílačky dosah 50 km

Nevýhodou je dosah, který je zhoršen především terénními nerovnostmi. Pokud jsou ale podmínky ideální, můžete navazovat spojení klidně i na 1kilometrů. A nejhůře s dosahem jsou na tom ruční.


MOTOROLA TLKR TMODRÁ sada vysílaček, dosah až km ve volném prostoru, rádiových kanalů a vyzváněcích tónů, mm jack pro handsfree. Teprve na třetím místě ovlivňuje dosah použitá stanice - její citlivost a kvalita modulace. V kategorii Vysílačky a radiostanice naleznete širokou nabídku výrobků a řešení.


Výrobce uvádí dosak až km. Probihajici diskuse na tema CB a vysilacky v Evrope vubec si asi zasluhuje vetsi pozornosti. Sada dvou vysílaček s dosahem až km v otevřeném terénu, kanálů, nastavení hlasitosti, automatické skenování kanálů, volací tón, monitorování kanálu. Užijte si krásy přírody a zůstaňte v kontaktu s přáteli.


Odolné a stylové vysílačky TLKR Tjsou ideální pro vaše dovolené, výlety na víkend. Porovnali jsme nejlepší vysílačky dle recenzí, testů a sepsali jsme článek jak vybrat vysílačku plný užitečných rad a tipů.


Přesto, že používáte vysílačku, nemusíte skládat žádné radioamatérské zkoušky. V zastavěné oblasti, kopcovitém. Dosah však velmi záleží na prostředí. Zatím nebylo ohodnoceno.


Zakupte, prosím, podobné zboží. PMR vysílačky, dosah km. Profesionální vysílačky Cobra AM 8s dosahem až km.


Vysílačky dosah 50 km

Sada vysílaček Midland XTVlastnosti Sada vysílaček frekvenční skupina PMR4Kanály. Během dne je dosah omezen na vzdálenost asi km. Pokrytí území je souvislé bez tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky