úterý 20. srpna 2019

Jack bluetooth

Bluetooth adaptér audio výstup 3. Konektory 5mm Jack (M) a USB-A (F). Materiál hliník a plast. Integrovaná baterie vydrží až hodin přehrávání. Adaptér do auta CellularLine 3. Produkt není momentálně k dispozici.


Redukce na propojení výstupu z audio zařízení s konektorem Jack 5mm na kabel Cinch, konektory:Stereo jack mm male - 2x Cinch female. Detailní popis produktu. Vychutnejte si svou hudbu kdekoliv. ZdarmaZdarma 3Kč –%.


Obrázky pro produkt Tactical. Vašeho mobilního telefonu s připojením přímo do AUX autorádia. Free shipping on many items. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. AUX vstupu autorádia (konektor JACK 5mm) - napájení 12V - kompaktibilní s mobilními. Vyberte si z naší doporučené nabídky.


Přijímač audio BLOW BLUETOOTH 3. Zdravím, mám takový zvláštní dotaz Chci si koupit bluetooth sluchátka, ale problém je, že mám iPod Classic, který BT nemá. Popis: Nové nepoužité ! Oboustraná koncovka jack 5mm a usb kabel součástí balení. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Jack bluetooth

The ultimate tech piece! Po prvním párování, takzvaném " párování". Spárovanie sa vykonáva. Eligible for Cash on Delivery. Odbiornik bluetooth jack na Allegro.


Jack bluetooth

Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky