pondělí 26. srpna 2019

Gsm antena sma

Multiband antena LTE použitelná pro celou řadu průmyslových aplikací. Standardně se dodává s 5m RG7kabelem a konektorem SMA. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Gsm antena sma

Hodnocení a recenze. LoRa Antenna kit with a 6. Všesměrová anténa určená pro příjem GSM signálu. Anténa je vhodná pro spojení s modemy, routery a. Vyberte si z naší nabídky v kategorii Antény, u nás najdete 8typů od 19.


Gsm antena sma

GSM anténa 4carmedia GSM - SMA -A. Externí anténa zajišťuje kvalitní signál za každé situace. Připojení, SMA zástrčka. Vnější délka, 2mm. Kategorie produktu, Tyčová anténa LTE. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné. Technické specifikace pro produkt Delock GSM, UMTS anténa SMA se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Delock GSM, UMTS. ELEKTRONIKA › Ostatníeshop. Kabel 3m, konektor SMA samec, převlečná matice.


Dostupnost: Expedujeme. Anténa určená pro datové terminály, modemy a zabezpečovací ústředny ( Jablotron, ….) GSM SPECIFIKACE. GSM UMTS SMA -A vnitřní anténa lepící na sklo. GSM zařízení: SMA -A barva: černá.


Vlnový rozsah GSM, UMTS Upevnění antény na. Externí tyčová všesměrová anténa pro pevnou montáž ke stěně s 8m nízkoútlumovým kabelem zakončeným SMA -m konektorem.


Tato všesměrová anténa je. Nově přehlednější a rychlejší. Logaritmická anténa ATK-LOG byla navržena pro využití v telefoních. Délka přívodního kabelu 5m s koncovkou SMA -M.


Kč 9Kč 7Kč 8Kč. Externí magnetická anténa pro všechna zařízení s SMA konektorem (datové moduly ústředen, alarmů, routery.. ). Zisk 5dB, konektor SMA -m, 4m kabel, anténa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky