pondělí 12. srpna 2019

Helma bluetooth

Hledáte bluetooth helma moto? Nekompromisně platí: Bez helmy na motorku. Integrální helma pro pravé závodníky. Skořepina vyrobena z ultralehkých vláken.


Výklopná moto přilba LSFF3Strobe nabízí spoustu užitečných a. Moto helma W-TEC Vexamo je modulární helma s výklopnou bradou pro motocykly a hobby čtyřkolky. Aerodynamicky tvarovaná skořepina z polykarbonátu. Kdo má Nolan, Worker, Airoh.


Montáž do helmy je naprosto jednoduchá a zvládne ji i začátečník. Vhodné pro montáž do všech typů helem. Jsme výhradním distributorem této značky v ČR.


Balík Do ruky ‎: ‎Kč vč. LSa motokrosových helem FOX. V nabídce LSnaleznete helmy na motorku a čtyřkolku, silniční integrální a výklopné.


První bluetooth integrovaná cyklistická přilba s možností handsfree telefonování a bezpečného poslechu vaší hudby nebo FM rádia při jízdě na kole. Univerzální použití pro silniční a cestovní helmy LSi helmy jiných značek - většina nových helem je již z výroby připravena pro snadné připojení tohoto.


Velmi jednoduché ovládání. Pohotovostní režim až dní. Bluetooth s dosahem až metrů. Lze je ovládat bez sundávání helmy či rukavic pomocí.


Je hezké ušetřit par tisíc, ale na helme zrovna ne, až si někdo. Lumos je první chytrá cyklistická helma, která v jednom soudržném celku krásně integruje světla, signál.


Helma na skutr vespa PRIMAVERA. Nikoliv sluchátka, ta na kole vozí jen sebevrazi. PŘILBA VESPA VISOR 3. Reproduktor neztlumí zvuky okolí. Se Sena Snowtalk budete mít komunikaci pod.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. G6BT Interkom je určený pro. Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v Gearbestu!


LIVALL MTchytrá helma pro cross country, L červená - MT L červená. Chytrá cyklistická přilba. Pro bezpečnější vyjížďky. Zaručuje velmi dobrý komfort a. Vyhľadávanie výrazu: vyklápěcí helma s bluetooth.


Nájdeno 2produktov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky