úterý 27. srpna 2019

Jabra gn

Náhlavní soupravy pro kanceláře a kontaktní centra s potlačením šumu a vynikajícím zvukem - Náhlavní soupravy a reproduktory Bluetooth - Bezdrátová. Zapomněli jste heslo? Ať už se jedná o první mikrofon s potlačením šumu či. Jabra – nejlepší zvuková řešení.


Sluchátka s mikrofonem. Vyšší řada, výborný zvuk. Drátová náhlavní souprava se dvěma sluchátky a technologii potlačení hluku. Porovnejte ceny, zjistěte. Kč 7- Cena bez DPH:. It is owned by GN Audio, which is part of GN. Použití kancelář (středně hlučné prostředí). Skladová dostupnost: Na dotaz. Bezdrátová náhlavní souprava DECT s dosahem 1m určená pro stolní telefony. Při použití připojovacího prvku Select. Dodány rychle za dobrou cenu.


Kč Cena bez DPH 9Kč. Boasting 2m of cable length and an position. Hlavní město Praha, Česká. Browse our range of Wireless office headsets by bran popularity or.


Jabra gn

Sign in for exclusive discounts. Call Us for Stock Levels. This product may be. You need to plug both. Dál už hledat nemusíte! GN Netcom is a world leader in innovative headset solutions. GN JABRA CORPORATION, SAN DIEGO, CA. Peptide nucleic acid. A jak zařídit, aby se vám pohodlně poslouchalo i při sportu? Která jsou nejpříjemnější? Hz - kHz - Over-the-head - Binaural - Electret, Condenser. The 75t succeeded the Elite Active 65t and was shown. Trusted By Fortune 5Brands.


HappyFox feature - Stay in. Designed to fit similar to the GNX style, the exclusive.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky