středa 11. prosince 2019

Jabra handsfree bluetooth

Můžete tak bezpečně řídit a přitom telefonovat bez obtěžujících kabelů. Kvalitní bezdrátový headset pro mobilní telefony, připojení přes bluetooth 4. HandsFree JABRA přehledně na jednom místě.


Zboží značky: JABRA přehledně na jednom místě. Vyberte si z bohaté nabídky bezdrátových handsfree sad od značek Jabra. Přenosné bluetooth handsfree pro mobilní telefony,.


Jabra handsfree bluetooth

Dodržování bezpečnosti při telefonování během jízdy je pro společnost Jabra tím nejdůležitějším. Jabra Talk ve stříbrném provedení zaujme svým moderním designem a také ergonomickým provedením. Handsfree je vybavené technologií HD voice, která. Vážení zákazníci, od 16.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na. Výdrž baterie až hodin. Jednoduché a rychlé párování i ovládání. Technické specifikace pro produkt Jabra handsfree FREEWAY se mohou změnit.


Jabra DRIVE je bluetooth handsfree do auta. Jelikož se umistujě klipsnou na sluneční clonu, tak se jedná o snadno přenositelné zařízení.


Jezděte bezpečně a vychutnejte si skvělý zvuk s Jabra TOUR. Ultra lehké luxusní hansfree za ucho. O co více Jabra působí klasickým dojmem, o to.


Jabra handsfree bluetooth

Popis: Prodám bluetooth handsfree Jabra talk 1 délka hovoru. Doba hovoru (min): 5Pohotovostní doba ( hod.): 2Provedení: bezdrátové Nastavení hlasitosti: ANO Typ konektoru. Bluetooth handsfree Jabra STONE II. Při nošení si zvolíte, zda-li použijete.


Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů.


Jedná se o velmi plochý, lehký a malý přistroj, který dobře sedí v. Jabra Halo Fusion umožňuje ovládání hovorů a hudby přímo z vaší náhlavní soupravy, aniž byste museli sáhnout po. Hands Free - bezdrátové, bluetooth 2. Při volání v autě musíte mít.


Velice snadný na ovládání, kompletní ovládání zajišťují pouze tři.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky