pátek 20. prosince 2019

Usb moto

Motorky - Usb moto bazar. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Délka kabelu 8m vodotěsné provedení. Do vyprodání všech položek. Balení obsahuje zásuvku s gumovou zátkou, kabel (délka cca. 1cm). Sada obsahuje zásuvku, držák na řídítka, kabel a krytku (délka cca.cm). V, 5V vhodná například pro navigaci, mpnebo mobil. Zapojení přímo na baterii.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zákazníci také zakoupili. S Muzikerem si můžeš být jistý, že nakupuješ jen kvalitní a zkušenostmi ověřené produkty.


Usb moto

V Muzikeri vybíráš z top značek za. Může sloužit k napájení GPS nebo k nabíjení telefonů atd. Vhodné pro motocykl i automobil. PowerCube Original USB.


Na úvod » Elektro, baterie, nabíječky » napájení - adaptéry - usb. Gumová krytka proti dešti. Vypínač s modrou led diodou. Samotný držák je připojen přímo.


USB výstup: V - A. Snadná montáž na řidítka nebo rám motocyklu. Jednoduchá instalace. Vodotěsná úpravu zaručí napájení. Kvalita, pohodlí i super design.


Usb moto

Vše pro motorkáře na jednom místě. Nabízíme stovky produktů prověřených značek. Vybavte se na moto za super ceny u MCF!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky