úterý 24. prosince 2019

Uhf vysílačky

UHF ruční radiostanice. Stanice je kompatibilní s EXT. BAOFENG UV-dual band radiostanice Novinka od firmy Baofeng! Zobrazeno 1–z výsledků. It endeavors to provide the products that you want. Pokud si nejste jisti, zvolte UHF. Frekvenční pásmo VHF není rovněž nejvhodnější pro komunikaci v objektech a ve městech. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze AnyTone. Kč (vč. DPH) a více, máte dopravu pro ČR zdarma.


Kmitočtové pásmo 3-4MHz. Základnová Yagi anténa pro pásmo UHF. GSM, audia i videa se. Letecké palubní radiostanice - výhodou je variantnost a možnost přizpůsobení speciálním požadavkům.


Kód skladu TC6UHF. HYT TC6nabízí kanálů, ochranu krytím proti prachu a vodě dle IP5. Digitální radiostanice Kirisun FP 4UHF. Nové digitální vysílačky Kirisun přenášejí jak analogový tak digitální signál.


Velkou výhodou digitální komunikace je. Dvoucestný vysílač pro děti Walkie Talkie pro mobilní dětské vysílačky. Vysílačka kompatibilní s headsety s pinem KENWOOD. Baofeng UV-5R je kompaktní dualbandová radiostanice, která pracuje jak v pásmu VHF 136- 174MHz.


PMR stanic, náhlavních sa handsfree a dalšího příslušenství značky Midland. Pořídil jsem před časem Motorolu GP3UHF.


Motorola má naprogramované PMR kanály i PMR scan a standardní širokopásmovou anténu 15cm. Profesionální radiostanice TC-700P je modernizovaná verze populární radiostanice TC-700. Baofeng UV-5R Military je maskovanou verzí kompaktní dualbandové radiostanice, která pracuje jak v pásmu VHF, tak UHF. Bez problému lze naladit sdílené.


NOVINKA: typ Allamat 419. Funkční radiostanice od firmy Emerson. Pracuje na dvou typech frekvencí UHF. Nejzásadnější pro výběr vysílačky je frekvenční pásmo.


Radiostanice PMR jsou velmi populární a oblíbené vysílačky, které v pásmu PMR 446.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky