pátek 4. října 2019

Cobra vysílačky

This Cobra Floating Walkie Talkies are the perfect radio for your next hike, camping trip or other outdoor adventure. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Sada radiostanic pro pásmo PMR 446MHz s příslušenstvím. COBRA MT9jsou radiostanice pro profesionály, nabízející bezplatnou kvalitní komunikaci s. Compact design with up to 8-kilometer range.


Voice-activated (VOX) transmission frees hands for other tasks. Five selectable tones will distinguish between. Kompaktní profesionální sada vysílaček s dosahem až km. Vysílačky disponují komunikačními kanály.


Jednoduché ovládání. Jsou voděodolné a prachuvzodrné dle standardu IPX7. Provoz bez poplatků a zvláštních povolení, jednoduché ovládání. Možné je také připojení handsfree.


Vyznačuje se jednoduchým ovládáním a kompaktními rozměry. V balení jsou kusy. Nabízí až 9kanálů. Pokročilé PMR vysílačky Cobra MT615. Spotřební elektronika. Košík Celková cena: Kč Počet položek: ks. Top model ks vysílaček značky Cobra. Tyto vysílačky mají dosah až km a lze je použít také jako dětskou chůvičku. Dále potěší přehledný displej.


COBRA MT2je sada ks vysílaček Dosah až km (závisí na místních podmínkách) Obvod pro úsporu energie pro delší životnost baterií s automatickou. Meet the brand new 10-Kilometer Walkie Talkie from Cobra. The built-in LED Flashlight and rubberized grips provide.


DeTeWe COBRA -MT245VP, černá. Cobra AM8- profi PMR vysílačka - ks. Způsobů využití mobilních radiostanic neboli vysílaček je nespočet.


Dříve či později asi každý, kdo jezdí na srazy, dovolené, ale třeba i jen vyjížďky v několika. Vybírejte z 3inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Najděte co potřebujete ve Vaší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky