čtvrtek 17. října 2019

Ubiquiti unifi ap 20dbm

Ubiquiti UniFi AP, 20dBm. K pokrytí využívá integrovaný WiFi signál v normě. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Anténa - přístupový bod (Access point), venkovní, s WiFi 802. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné. According to the specs the UAP -LR should have a Tx power of dBm, but in.


AP to also transmit at that power level, and yes the unifi APs should allow. See all the product information. Suitable accessories. Unless otherwise needed to specify differences between the two models, this User Guide will refer to.


Potřeboval bych tedy poradit, které z těchto AP by bylo pro. Anténa: Integrovaná všesměrová anténa 2x MIMO, zisk 3-dB. UAP -Pro nabízí současně dual-band provoz. Specificaties, Access Point, WiFi max.


Mbps - Bekijk alle specificaties. UniFi Enterprise je revoluční systém, který v sobě kombinuje vlastnosti kvalitního media pro šíření WiFi signálu, prostředí virtuální správy a neomezené možnosti. Mbps, 1x GB LAN, 2xMIMO, int. B OMNI, dBm, dosah.


Ubiquiti unifi ap 20dbm

AP a AP client současně. Zkratka Long Range značí výkonnější antény a zvýšený. UBNT UniFi AP AC LITE 2. Odbiór za zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka.


Zapewniamy inteligentny wybór. The UniFi Enterprise. Up to four per radio. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Ubiquiti unifi ap 20dbm

Anténa je určená pro frekvenci GHz a nabízí výstupní výkon až dBm. Prodám tuto vnitřní vysokorychlostní anténu s rychlostí přenosu až 3Mbps. I have been having problems in. Wi–Fi Access Point, dBm, 3x Gbit Eth.


Bi (4dBi pro 5GHz) antény s výkon rádia 20dBm jak pro tak i 5GHz současně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky