pátek 25. října 2019

Vysílačky walkie talkie

Jejich hlavní výhoda je skutečný dosah v otevřeném terénu. Hlavní výhodou této hračky je skutečná dosah v otevřeném terénu až. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Extrémně výkonné vysílačky se kanály, spoustou funkcí a dosahem km.


Kategorie: Multimediální. Barva žluto- černá nebo černo-červená. Cena uvedena za balení. Popis: Na 9V batérie, plně funkční.


Skutečně fungující vysílačky v podobě hlavy oblíbené komiksové postavičky Spidermana. Fungují na frekvenci 46MHz a umožňují přenášet hlas na. Dosah až 1m na volném prostranství. Hra s elektronickými zařízeními přináší nejen spoustu radosti, ale také umožňuje hrát zajímavé úkoly.


S vysílačkami si mohou děti hrát kdekoliv. Tento model je určen pro použití v rámci EU, nebo kdekoliv jinde, kde se používají otevřené rádiové frekvence podobné EU. VYSÍLAČKA WALKIE TALKIE BAOFENG BF-TBaofeng Tje kompaktní a snadno použitelné rádio, které umožňuje snadnou komunikaci při nákupu, na pláži.


Bořek Stavitel vysílačky s dosahem až 2m ve volném prostoru. Frekvence 4MHz, redukce šumu. Vydejte se na špionážní misi ve dvou. Spojte se pomocí vysílaček a mapujte terén.


Dětské vysílačky s oblíbeným požárníkem Samem, ve žluté barvě. VOX funkci, která se používá podobně jako. pedie, otevřené encyklopedie.


Vysílačky walkie talkie

Pro jiná použití, vidět vysílačka (disambiguation). U budovy v Londýně, viz Fenchurch Street. SADA 2KS DĚTSKÝCH VYSÍLAČEK. Napájení : ks AA baterie ( tužkové ). Walkie Talkie Easy Call, druhy.


Vysílačky walkie talkie

Baterie nejsou součástí. Mají dosah v otevřeném prostoru až 2m. Vysílačky pracují na frekvenci 4MHz. Balení obsahuje sponu na opasek. Velikost vysílaček je 15. Ideální na pláž, při hraní v parku. Výška hračky je cm.


Tyto vysílačky poskytují pohodlnou komunikaci na vzdálenost až 1metrů. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky