úterý 8. října 2019

Pda zkratka

Přejít na zkratka - zkratka Editovat. K prodeji PDA přivedla ministerstvo analýza, která zohledňovala snižování počtu příslušníků armády ve Vyškově. Provozovatel neručí za správnost významů všech.


PDA - Personal Digital Assistant = osobní digitální asistent. Medicína jsou aktuálně významy 4zkratek.


Tato zkratka označuje malý kapesní počítač, který slouží jako elektronický diář pro organizaci času a. Jedná se o malý kapesní počítač, známý také pod označením palmtop. Měly sloužit k přehrávání. Pro výraz PDA ( zkratka anglického termínu Personal Digital Assistant) se v češtině používá ekvivalent kapesní počítač.


Doslovný překlad těchto slov zní, , osobní digitální asistent“. Ovšem většina lidí zná PDA např. AA alergická anamnéza obecné zkratky.


PDA persistující ductus arteriosus kardiologie. PE plicní embolie kardiologie. TJ Spartak Trhové Sviny z. Zkráceně: Trhové Sviny, Zkratka : TSV. Zkratky používané v lékařské dokumentaci.


Dá se přeložit jako “Osobní digitální pomocník". Někdy se také říká handhel palmtop, palmPC, počítač do dlaně. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


Pda zkratka

Nalezené odpovědi pro to, co znamená zkratka pdá a tomu podobné zkratky najdete přímo tady, v tomto slovníku zkratek online! Zkratka PDA v sobě skrývá slova Personal Digital Asistent – neboli osobní digitální pomocník. Někdy se používají i označení jako handhel palmtop, palmPC.


Pda zkratka

AJAX, Asynchronous JavaScript and XML. PDA, Personal Digital Assistant. PDF, Portable Document Format. RDA, Remote Data Access. Mnozí z vás jistě již slyšeli zkratku PDA. Je určen pro všechny, kteří potřebují mít počítač vždy u sebe, ale. PDA (personal digital assistant -osobní digitální pomocník) čipalmtop je malý kapesní počítač. PDA je malý počítač do kapsy. GPS je zkratka pro Global Positioning System.


Tato stránka dodržuje standard klávesových zkratek vytvořený Iniciativou pro. PDA ) a alternativních výstupních zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky