pátek 11. října 2019

Headset sluchátka

Logitech G9Wireless 7. Herní sluchátka okolo uší, s vysouvacím mikrofonem, kompatibilní s pc a playstation. Nejprodávanější, nejlepší. Vysoce kvalitní bezdrátový herní headset pro PC a PSs dotykovým ovládáním. USB nano přijímač, výdrž až hodin poslechu, ovládání dotykovým panelem.


Turn on Location History to track places you visit. Hz až 20kHz, citlivost 110dB, délka kabelu 2m (celočervený PVC), 2x jack 3. V široké nabídce herních sluchátek a headsetů si vybere každý hráč.


Najdete tu sluchátka se základní výbavou, ale i profesionálními. Sluchátka vám poskytnou vše, co od sluchátek očekáváte a také. Spíš bych volil připojení podle toho, jestli to budou sluchátka PC only, nebo budou.


Tagy: audio sluchátka gaming herní sluchátka headset. Profesionální kabelová herní sluchátka s mikrofonem s 55m zvukovým měničem, zvukovými profily ekvalizéru, odpojitelným držákem s profesionálním 6mm. Jednoduchá regulace hlasitosti a ztlumení přímo na kabelu (7).


Kabel dlouhý m – pro pohodlnější. Proč specializovaný headset ? První otázka se vyloženě nabízí. Zkontrolujte, zda jsou baterie v sluchátkách nabité.


Nabíjení probíhá připojením k portu USB konzoly. D pro iOS s Apple MFi certifikovaným Lighting konektorem. Naše doposud nejlepší sluchátka s mikrofonem pro systém PSnabízejí herní zvuk na profesionální. Pořiďte si ty nejkvalitnější herní sluchátka a už vám nikdy neunikne jediný zvuk ve vaší oblíbené hře.


Stylová herní sluchátka s LED Plextone PC8mají krásný vzhled, který zaujme na první pohled. HyperX Cloud Flight - bezdrátový herní headset. Dále podle způsobu provedení mušlí na otevřená a. K dispozici i AUX konektor jack 5mm pro připojení pomocí klasického audio kabelu.


Headset sluchátka

Bluetooth sluchátka Setty poskytují kvalitní zvuk i izolaci od okolních ruchů. Vybírej z více, než sluchátek a headsetů pro PlayStation za skvělé ceny!


Většinu zboží dodáme do hodin, navíc s dárkem zdarma pro objednávky nad 200. H6WIRELESS HEADSET 1. OVLÁDACÍ PRVKY NA SLUCHÁTKU. Zapněte nebo vypněte.


Headset sluchátka

Sweex BTHS1je špičkový headset, který sestává z kvalitních sluchátek a integrovaného mikrofonu. Jeho prostřednictvím tak budete moci poslouchat svou. U některých sluchátek je však třeba si dávat pozor na koncovky či připojení, které nabízí.


Zde je několik tipů na kompatibilní headsety. Letecká sluchátka 3M Peltor WS XP headset Ground Mechanic jsou sluchátka pro čistou komunikaci s tlumeným okolním hlukem, ideálně na letiště či rušné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky