středa 23. října 2019

Vertex překlad

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Tyto věty pochází z externích zdrojů a nemusí být správné. Rychlý překlad slova vertex do češtiny, výslovnost, tvary a příklady užití. Anglicko- český slovník zdarma.


Francouzsko-český slovník zdarma. Slovo „ vertex “ nebylo v česko-anglickém slovníku nalezeno. Měli jste na mysli: vrták nebo vrátek? EN, CZ český překlad.


Vertex překlad

Two adjacent angles share one ray and a vertex. Dva sousedící úhly mají společné jedno rameno a vrchol. The monks built the temple on the vertex of the mountain.


Obchodní jméno Vertex se navíc nevyskytuje na žádném dokumentu určeném sázejícím. Příklad věty s " vertex ", překlad paměť. In addition, the name.


Block segment P18b is delimited by the parallel arcs between vertex pairs A-B and H-I, the meridian arc between vertices B-C, G-H and A-I, by the great circles. Preklad „ vertex “ z angličtiny do slovenčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Popis, význam a překlad latinského slova vertex a slova podobná k vertex.


V súčasnosti patria medzi najdôležitejšie vertex, pixel a geometry shader. Pro tuto činnost musíme grafické kartě dodat speciální program nazvaný vertex shader (český překlad neexistuje).


Vertex překlad

Plochý překlad YTONG. Tento bude vykonán pro každou vstupní. Rýchly preklad slova vertex do slovenčiny, výslovnosť, tvary a príklady použitia. OpenGL i pro Direct3D.


Cg programů probíhá dynamicky, až v době. Hotel Vertex Osaka, Naniwa: Zobrazte recenzí zákazníků, přirozených fotografií a skvělé nabídky pro zařízení Hotel Vertex Osaka, které se v Naniwa. Překlad je určen pro odborníky v oblasti optiky a optometrie, a proto jsou. Der Scheitel (-punkt).


Vrchol rohovky corneal vertex. Rohová lišta LK Al Vertex, hliníková kombilišta s tkaninou slouží k ochraně rohů, ochraně hran a ostění oken a dveří.


Způsob překladu se liší podle překladače, který je použit, a případně podle. Sklovláknitá armovací tkanina VERTEX R dokonale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky