úterý 21. května 2019

Cb zesilovač

Elektro - Cb zesilovac bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší.


MHz, výstipní výkon 90W, napájení 18V, proud cca 9A. Nejprodávanější Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Vyhráno uživatelem H. Kolega vám nabídne CB zesilovač, je na něm napsáno 1W. Proto i pro 50W (FM) zesilovač použijte cca 15A zdroj.


Vzhled přídavného CB - zesilovače : CB - zesilovac. Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory. Použití v CZ není dovoleno. Skladem u dodavatele. Zesilovač pro CB radiostanici. Přídavný zesilovač k cb radiostanicím, příkon: - w,… neotestováno - je potřeba propojit s potřebným. Efekt zesilovače není úměrný výkonu na něm uvedenému a ani silný zesilovač ve vozidle nemůže konkurovat dobré anténě v dobrém místě.


Důvod prodeje je rozprodej sbírky vysílací techniky. Prohlédněte si alba na téma – cB zesilovač s KU606. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče.


DBV-T, VKV, CB antény, zesilovače, předzesilovače. Antény, zesilovače, slučovače, rozbočovače, zdroje k anténám, účastnické zásuvky. Konvertor vhodný k příjmu CB stanic z pásma MHz, případně (po mírném doladění) z. Výsledek pokusů - nízkofrekvenční zesilovač se zajímavým prvkem.


Cb zesilovač

Občanské radiostanice ( CB radiostanice), jsou radiostanice, pracující v. Známá poučka, že anténa je nejlepší zesilovač platí na občanském pásmu dvojnásob. Alcad CB -40 zesilovač s 10-ti vstupovým slučovačem. CB Radiostanice a zesilovač Prodam radiostanice 50- 1ks a zesilovač 400.


Cb zesilovač

Axton A430DSP Smart digitální zesilovač. Melodie České Budějovice. Motorola s novou bat. Schéma nejjednodušší CB vysílačky 90. CB original style walkie talkie Mod. Mejširší sortiment slaboproudé a silnoproudé elektroniky. Odkazy na odborné recenze. Historicky přispěvek je CB zesilovač 30W s KU6ktery sem vyrobil asi před lety,tehdy ještě jenom ze součastek TESLA. Obrazky a schema je ve fotogalerii. Zítra Sokolovna sokolíci ;-) Stanice tram Kublov.


Nevím jak moc tam po tom jdou. Stejně narazíš na dosah, totiž pokud si pořídíš zesilovač, tak tě sice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky