úterý 14. května 2019

Externí anténa wifi

Bezdrátová WiFi síť je velmi pohodlný způsob propojení více zařízení mezi sebou a následně k internetu. Pro spolehlivou síť je vhodné mít kvalitní WiFi anténu.


Všesměrová anténa se ziskem dBi. Stejné zařízení s externí poloparabolickou anténou (zisk dB) s podobně vybaveným přijímačem na vzdáleném konci může mít ale dosah až přes km.


Ještě abych popsal situaci. Z předsíně jsou přístupné všechny místnosti. Rychlé a bezpečné nastavení stisknutím tlačítka WPS. To Wifi chci hlavně kvůli tabletu a ten nemá LAN vstup.


Tak by teda stačila ta externí anténa co jsem. Tato Wireless LAN anténa může být připojena k vašemu zařízení s RP-SMA rozhraním, aby bylo možné odesílat a přijímat signály.


Z toho důvodu je dobré využít speciální externí antény pro LTE. Určeno pro vnitřní použití, anténa je vhodná pro připojení k většině typů routerů s možností výměny externí antény. Typ konektoru: RP-SMA (RSMA) konektor. Počet externích antén 3. Záruka nejnižší ceny a doprava zdarma.


Anténa s integrovaným WiFi 802. Ale na tuhle vzdálenost ti asi nepomůže ani směrová anténa. Sežeň si ještě jeden router( třeba jenom pujč), připoji anténu, odejdi do chatky a. Deska s micro USB konektorem a UART převodníkem. G externí GHz SMA LPRS YAGI-14-2.


Dalším aspektem je polohování externích antén. První pokusy s wifi, úprava USB adaptéru, anténa "plechovka".


A jestli jo, tak má mít konektor na externí anténu ? Zvýším příjem wifi v laptopu, když k němu připojím externí wifi anténu ? Režimy Client, Soft AP, Station Mode. Podporuje Windows ! Externí anténa dBi. Jump to Síla WiFi, dBi a počet antén - Jak správně nastavit a nasměrovat WiFi anténu ? Kam umístit WiFi router.


Router, napájecí adaptér na 230V - 100% funkční a spolehlivý, dobré pokrytí wifi díky externí anténě, firmware s podporou IPv(verze 2AAEZ.1b1), manuál. TP-LINK TL-WN722N Wifi USB adapter, 1Mbps, RSMA externí anténa 4dB - náhrada 422g Popis produktu:Elegantní 1Mbps USB adaptér vhodný pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky