pátek 31. května 2019

Vysílačky uhf

UHF ruční radiostanice. Stanice je kompatibilní s EXT. BAOFENG UV-dual band radiostanice Novinka od firmy Baofeng! Zobrazeno 1–z výsledků. It endeavors to provide the products that you want. Kmitočtové pásmo 3-4MHz. Základnová Yagi anténa pro pásmo UHF. Pokud si nejste jisti, zvolte UHF. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze AnyTone. Cb vysílačky a antény baofeng seřazené podle ceny od nejlevnějšího.


Vysílačky uhf

Profesionální letci je oceňují zejména pro jejich spolehlivost. Digitální radiostanice Kirisun FP 4UHF. Nové digitální vysílačky Kirisun přenášejí jak analogový tak digitální signál. Velkou výhodou digitální komunikace je.


Pár VYSÍLAČEK BAOFENG BF-888s SADA 2ks pásmo UHF. PMR stanic, náhlavních sa handsfree a dalšího příslušenství značky Midland. Velmi zachovalé profi radi. Baofeng UV-5R Military je maskovanou verzí kompaktní dualbandové radiostanice, která pracuje jak v pásmu VHF, tak UHF.


Bez problému lze naladit sdílené. Vysílačky a ostatní - inzerce. NOVINKA: typ Allamat 419. Funkční radiostanice od firmy Emerson. Pracuje na dvou typech frekvencí UHF. Dokázal by mě někdo posunout dále v rozhodování? Sada obsahuje radiostanici, anténu. Sdílené frekvence - VHF (2m). RX a TX všech vysílaček, které chceme do naší hovorové skupiny zapojit.


Tato vysílačka je kompatibilní s headsety s pinem KENWOOD ! Oproti původnímu typu se dočkala několika vylepšení a opravy chyb. Nyní umožňuje i DTMF.


Vysílačky uhf

Radiostanice PMR jsou velmi populární a oblíbené vysílačky, které v pásmu PMR 446.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky