pondělí 27. května 2019

Parrot handsfree manual

Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


Parrot handsfree manual

Technologie Bluetooth umožňuje přenos hlasové reprodukce a dat pomocí rádiového spojení na krátkou vzdálenost. V opačném případě handsfree sada vysílá potvrzující zprávu. Funkce popsané v tomto manuálu jsou k dispo. Před upevněním jednotlivých součástí handsfree sady.


Zadejte párovací kód. Setup instructions, pairing guide, and how to reset. Document Includes User Manual user manual. Před použitím funkce telefonování ze sady hands free k ní.


Parrot Minikit Neo 2. Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku. Předejte tak úrazům nebo jeho.


These instructions give you a quick way to reset a. Connect the male connectors of the hands-free kit to the car stereo. You can receive calls ( manually or through voice recognition) to your main or.


Zvuk tohoto hands free je tak kvalitní, že odpovídá standardům HD Voice. View the User Manual for PARROT devices like BT digital photo frame. To do so, plug the charger into. Doba hovoru (min): 9Pohotovostní doba (hod.): 9Provedení: bezdrátové Nastavení hlasitosti.


Handsfree sady do auta. Pokročilá přenosná Bluetooth handsfree sada s novou technologií HD Voice. Na této stránce si můžete stáhnout Uživatelský manuál.


Parrot handsfree manual

MATCHMUTE je modul umožňující propojení hands free sady s audio. Je to dobrá věcička, ale bohužel je v Němčině. Všechny jsou navíc zdarma. Be responsible: drive carefully and pay full attention to your.


ISO konektory, kabeláž, český návod. Kč včetně montáže a DPH. Díky vestavěné baterii můžete. Sada je funkční po zapnutí klíčku.


INSTRUCTION BOOKLET USER GUIDE MANUAL FOR THE PARROT MINIKIT SMART NEW AND UNUSED IDEAL IF YOU HAVE BOUGHT A CAR WITH ONE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky