středa 22. května 2019

Handsfree voditko

Majte svojho psa pod kontrolou, zatiaľ čo Vaše ruky ostanú voľné! Vynikajúce na turistiku alebo beh. Vodítko pre jogging z nylonu pre športovo založených pánov, teraz výhodne na zoohite! Pri objednávke nad Eur poštovné zdarma!


Vás pes nečakane potiahne. Teraz s koncovkou bungee! Najvhodnejšie pre silnejších psov a psov ktorí majú tendenciu ťahať. Mít volné ruce při venčení chlupáčů?


Ukážeme vám, jak na to. Lishinu Bungee - handsfree vodítko pre psov. NOVINKA - první skutečně handsfree vodítko na světě. Vodítko pro jogging z nylonu pro sportovně založené páníčky, nyní výhodně u zoohit!


Při objednávce nad 7Kč poštovné gratis! Vodítko je vhodné pre zvieratká do 30kg a má dĺžku 3m. Dostupnosť: na sklade. Vodítko máte na zápěstí, s rukami volně pohybujete, vodítko se odvíjí a navíjí a váš pes spokojeně běží vedle vás.


Uvolní vám ruky a vám aj vášmu psovi dá slobodu. Zápästné vodítko v neónovej farbe, určené pre psy všetkých plemien je vďaka patentovanému mechanizmu Light Lock System ideálne pre malých psov a mačky.


Popis: Prohlédněte si i ostatní naše. Prvé inteligentné handsfree vodítko pre psov. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Zavedenie produktov pre vodičov vodičov psov Sme výrobcovia vodičov na vodítku, handsfree vodítko, ktoré vám umožní. Hands Free Dog Jogging vodítko. První handsfree vodítko pro psy.


Pak potřebuješ uvolnit ruce handsfree vodítkem! Trixie hands Free vodítko. Samonavíjecí hands-free vodítko pro malé psy a kočky do kg, s výměnným krytem a lanem dlouhým metry.


Bez ohledu na to, jak dobKe je váš pes vycvien, je vodítko nutností tKeba pKi. Elegantní „ handsfree “ vodítka mžete používat, pokud máte zrovna plné ruce. LISHINU Original je první inteligentní hands-free vodítko na světě.


Ať půjdete s pejskem sportovat nebo nakupovat, ruce budete mít stále volné. Prodejna Praha Pankrác ‎: ‎Na objednávku Centrální sklad SpokojenyPes. Vadí Vám, že pri venčení, alebo na prechádzke nemáte voľné ruky?


Aktivní pejskaři často řeší, co s vodítkem, když by jim v danou chvíli vyhovovalo mít ruce volné. Ne vždy je možné mít pejska na volno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky