čtvrtek 16. května 2019

Icom radiostanice

Icom radiostanice

Uvádíme na trh nový výrobek, externí mikrofon HM-2pro letecké radiostanice IC-A6E a IC-A24E. Mikrofon nahrazuje starší typ HM-17 který se již nevyrábí.


Kompaktní a odolná ruční radiostanice pro letecké pásmo. Stanice splňuje nové požadavky na kanálový rozestup kHz v letecké komunikační službě. ICOM IC-Mje jeftin i lagan, a kvalitetan ručni VHF primopredajnik karakterističan po svojoj IPXvodootpornosti, ICOM IC-M3je jeftini VHF primopredajnik. Nová radiostanice pro letecké kmitočty s krokem kHz, výkonem 6W a VOR navigací.


MHz, DCS Class D určená pro komunikaci lodní dopravy ve vnitrozemí, ale i na. Snadno si můžete zvolit ten správný kanál. U některých radiostanic. RCS Brno - radiostanice.


Icom IC-A6E (kHz). COM radiostanice, W, mm. Další novinka od společnosti ICOM.


Icom radiostanice

Našim kupcima nudimo kvalitetne proizvode renomiranih svjetskih proizvođača i to sve uz iznimno pristupačne cijene. Radiostanice s komunikací přes satelit. Ovlašćeni distributer za Srbiju i Crnu Goru. This group is dedicated to the.


Palubní radiostanice ICOM IC-A210E a krok kHz Flag, Callsign, Suffix,. Pořádná mašina, odklopný. Příslušenství, dodávané s. ESKÝ MANUÁL V BALENÍ.


Opširnije: Prodajem radiostanice ICOM IC-Msa rezervnom baterijom, punjač, futrola i SOMMERKAMP TS-803FM sa neispravnom baterijom. Svým vzhledem, provedením a. Výkon ‎: ‎W VHF Technicorp - ICOM - Technicorp spol.


Většina radiostanic ICOM v naší nabídce je vyráběna ve více frekvenčních provedeních. Nezapomeňte si proto po vybrání typu vysílačky vybrat. Warning: Last items in stock! Availability date: Send to a friend.


Hz Letecká vozidlová (mobilní) vysílačka. Přenosná radiostanice pro letecké pásmo. Kanálový rozstup 33kHz i kHz. Kvalitní zástavná letecká radiostanice s vysílacím výkonem 8W.


Dobře čitelný display s novou technologií OLED a možnost. Kovový rámeček pro instalaci CB radiostanice do 1DIN otvoru. Rozměr vnitřního otvoru: 1x 40mm (Š x V). VHF Ručna stanica ICOM M23.


VHF ručna stanica ICOM M25. Sve funkcije radio-stanice mogu da se kontrolišu korišćenjem samo dugmeta, potenciometra za biranje kanala i potenciometra za podešavanje jačine zvuka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky