pondělí 27. května 2019

Imtradex as

Skladování umrtvuje finanční zdroje. Jak efektivně skladovat? Přijďte k nám pro profesionální řešení. Jsme významný výrobce regálových systémů v ČR.


Imtradex as

Pracoviště, IMTRADEX, a. Nivnice, okres:Uherské Hradiště. Práce ve společnosti Imtradex, a. Vyhledávejte mezi 150. Zobrazit profesní profil uživatele IMTRADEX a. LinkedIn je největší světová obchodní síť pomáhající profesionálům jako IMTRADEX a. Zaobíráme se výrobou a prodejem regálů. Dále nabízíme pojízdné regály paletové, konzolové a policové.


Imtradex as

Dodáváme paletové, policové. Poradenství, projektování, výroba a prodej: skladovací systémy. Stacionární a pojízdné regály v provedení: paletové.


Projekce, výroba a montáž skladovací. Zabýváme se výrobou pojízdných i stacionárních skladovacích systémů. Výrobní program doplňuje velmi žádaný sortiment konzolových regálů, víceúrovňových. Aktuální i úplný výpis firmy IMTRADEX, a. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy,.


O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Na této stránce naleznete aktuální nabídky práce společnosti IMTRADEX, a. Get the latest business insights from Dun. Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty.


Dostávejte e-mailem nové. Kontakty firmy IMTRADEX, Kontaktní údaje, adresa firmy, provozní doba, umístění sídla firmy na mapě, informační qr kó plánovač trasy, kontaktní osoby,.


Insolvenční rejstřík. Upozornit, když se stane dlužníkem. Musíte být přihlášeni. Hlídač nových smluv. STATIK OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ.


V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou B 6 Krajský soud v Brně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky