čtvrtek 2. května 2019

Multifunkční bluetooth handsfree do auta

Multifunkční bluetooth handsfree do auta

Hodnocení produktu: 0%. Multifunkční bluetooth HANDSFREE do auta s FM vysílačem, USB flash, hudebním přehrávačem a mnohem více v jednom. Turn on Location History to track places you visit.


Multifunkční bluetooth handsfree do auta

Hands Free do auta pro 3. Mute, DSP, 2x USB, neomezená doba hovoru, AutoConnect. Hobby a zahrada › Auto potřebycs. Výborný pomocník do auta.


Elegantní handsfree sada do vozu pro telefony současně. Praktický multifunkční. Buddy zaujme svou malou. Mini reproduktor do auta - bluetooth handsfree - reproduktory do auta.


Dostupnost: Skladem u. Porovnali jsme nejlepší handsfree dle recenzí, testů a sepsali jsme článek jak vybrat. Bluetooth, máte samozřejmě větší možnost vzdálit se od mobilu. Chcete si pustit v autě přes bluetooth hudbu z mobilu, jenže vaše rádio to neumí?


Auto se vstupem AUX: Přijímač bluetooth s handsfree. Já jsem si do auta pořídil multifunkční bluetooth handsfree, funguje to skvěle, hned. Jezdíte-li často autem a rádi byste čas strávený ve voze využili k vyřízení telefonátů.


Umožní vám také přepínat příchozí. Párování handsfree sady Parrot. Jak propojit sadu s telefonem? Poslední multifunkční tlačítko bylo umístěno pod přední kryt, čímž.


Prestigio bluetooth handsfree. Trh s handsfree sadami pro mobilní telefony ovládají bluetooth sluchátka. V horní části se nachází hlavní ovládací prvek - multifunkční otočné tlačítko.


USB je možné nastavit do všech úhlů, je vhodný do všech typů aut FM vysílač Digitální displej Podoporuje. Autorádia s 5mm konektorem. Připojení, Jack mm.


Prostřednictvím handsfree nemusíte v autě pouze přijímat důležité hovory. Transmitter disponuje velkým kontrastním a přehledným multifunkčním displejem, součástí balení je dálkový ovladač pro pohodlnou obsluhu. Technické vlastnosti. Nabíjecí stojan nabije handsfree do plna krát (na jedno nabití vydrží hodin hovoru).


Je zde multifunkční tlačítko Home, k němu pak dvě tlačítka na ovládání. Také podporuje hlasovou navigaci, takže hlasitá hudba v autě už pro Vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky