pondělí 6. května 2019

Jak zabezpečit wifi síť

Zloději dnes snadno proniknou také do vaší domácí Wi-Fi sítě. Přes ni mohou nejen krást. Proto si dejte při výběru a zabezpečení routeru záležet.


Jedním z těchto programů je například SoftPerfect WiFi Guard. Jak snadno zabezpečit domácí bezdrátovou síť WIFI » Wi-fi připojení dneska využívá obrovské množství domácností. Router je zařízení, které propojuje dvě různé počítačové sítě a routuje (směruje) mezi nimi datový tok. Komunikaci na síti je třeba ještě zabezpečit a zašifrovat.


V tomto článku poradíme, co můžete udělat pro lepší zabezpečení vaší. Tím prvním je Wi-Fi router či hub, což je v rámci bezdrátové sítě. Wifi Inspector – ukazuje IP adresy a MAC adresy všech zařízení připojených k síti.


Vestavěná wifi síť může být v zařízení povolena, aniž by si to vlastník. Zabezpečení bezdrátové sítě (wireless security) slouží k tomu, aby se do sítě k počítačům. Můžete volit na škále od sítě veřejné a otevřené pro všechny až po síť extrémně zabezpečenou.


Základní způsoby zabezpečení WiFi sítí. Stav zabezpečení routerů mezi českými uživateli je tristní.


Jak zabezpečit wifi síť

Router se stává nejslabším místem, kudy může do soukromé nebo firemní sítě. Tento článek by měl popsat základní zapezpečení Wifi sítě pro laiky. SSID neboli název sítě je možné veřejně vysílat, popřípadě. Bezdrátové sítě jsou všude kolem nás, a když se k některé chceme připojit, musíme zpravidla zadat heslo.


Stejným způsobem by měla být. Odškrknutím Enable SSID Broadcast, zajistíte nevysílání názvu vaší sítě, ostatním uživatelům. Filtrování MAC adres.


Každá síťová karta (LAN, WiFi, Bluetooth) má. Máte domácí WiFi síť, nebo si jednu chcete zřídit? Je to jednoduché a nadmíru praktické. Internet po celém domě za jedny peníze, ať už.


Jak zabezpečit wifi síť

Nastavit vlastní SSID. SSID je jméno WiFi sítě, pomocí něj síť poznáte a připojíte se na ni. Od výrobce přichází váš router s nějakým. Existuju starsie wifi karty, ktore ovladaju sifru AES, ale iba vtedy ak je vysielana v tagu WPA.


Ak AP vysiela v Beacone iba tag WPA tak starsie karty. Zjištění hesla k síti, zabezpečené tímto protokolem je dnes.


Chcete-li zabezpečit Vaši bezdrátovou síť, doporučujeme použít zabezpečení WPA-PSK nebo WPA2-PSK. Standardní WEP zabezpečení můžete použít, pokud.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky