čtvrtek 30. dubna 2020

Tlkr t41

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Je jednoduchá, kompaktní a snadno se používá. Jsou jednoduché, kompaktní a snadno se používají.


Pro správné fungování obou vysílaček je tak třeba. Jednoduché, kompaktní a snadno použitelné vysílačky pro celou rodinu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Doba provozu až hodin.


Ideální na výlety a. TLKR Tje perfektní. Třída produktu, Přenosná vysílačka. Vybavení: Počet kanálů: Funkce Scan (automatické vyhledávání kanálu): ano Redukce šumu: ano Max. Hodí se například pro nakupování, na pláži, nebo jen.


Konec výroby - nedodatelné. Vše plně funkční,použito 1x. Doplňující informace, Zamknutí kláves. Standardní příslušenství, 2x klips na pásek.


Tlkr t41

Sada dvou vysílaček s dosahem až 4km ve volném prostoru. Sdílet: km rozsah kanálů. Při nákupu, na pláži nebo během odpoledne hrajete v parku - existuje spousta situací, ve kterých je. LCD displej s podsvícením.


Skladová dostupnost: Na dotaz. Product is sourced and. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Motorola-T41-Walkie-Talk. See all the product information. Suitable accessories. Nabídnou kanálů a funkce Scan a Monitor pro sledování těchto kanálů. Kategorie: Vysielačky.


Tlkr t41

Porovnání cen motorola tlkr t, srovnání cen motorola tlkr tna portálu HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky