pátek 17. dubna 2020

Vysílačky cb bazar

Prodám vysílačku, která mi zůstala po autu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů cb vysílačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.


Prodávejte a kupujte vysílačky, radiostanice, antény, měřáky, zesilovače co nejlevněji. Externí repro k CB apod. Přenosná radiostanice TESLA VKP 0(PETRA). Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny.


Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Infolinka: Infolinka: Po. VÁŠ BAZAR CB, PMR,HAM. Váš specialista na CB radiostanice a antény.


Vysílačky cb bazar

Nabízím knihy, které Vás uvedou do světa CB vysílaček. Můžete zde čerpat mnoho. Zde naleznete inzeráty s tématikou vysílačky.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky vysílačky, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo. CB burzy a bazary s CB technikou a CB příslušenstvím, odkazdy na jejich stránky. Vítejte na stránkách nového bazaru.


Rozdělení radiostanic. Radiostanice se dělí na několik skupin – CB občanské radiostanice pracující v pásmu MHz na nebo kanálech, PMR stanice.


CB (MHz), kanálů, odzkoušená stanice, použité zboží ( bazar ). Sanyo Eneloop HR3UTGA a HR4UTGA. Antena na vysilacku bazar. Dogtra Anténa na vysílačku Dogtra Pathfinder.


Názvu, Ceny, Data vložení. Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než dní a. Nový model multinormní CB radiostanice vynikající především velkým a. CB vysílačka na predaj v bazároch: CB vysílačka (300), CB vysílačka ELIX.


Vysílačky cb bazar

Sekce Autorádia - Elektro bazar - řádková inzerce. Seřadit od nejnižší ceny. Páková vysílačka FrSky Horus X10S, vč. Vysílačky prodej, půjčování, montáž, servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky