čtvrtek 16. dubna 2020

U80 smart watch

Smartwatch Umají čtvercový ciferník s napájecím tlačítkem na pravé straně, reproduktor, mikrofon a USB port na straně levé a kapacitní tlačítka na spodní. Z tohoto důvodu hodinky označujeme pouze jako polochytré.


Free delivery and returns on eligible orders. The review of the USmartwatch. Nahráno uživatelem Redskull USmartwatch Unboxing and Hands-On - a $Smartwatch.


Wearables › Chytré hodinkychytre-hodinky. Doporučujeme Vám tyto podobné produkty: Erenbach Smartwatch DZ09. Samozřejmostí je slot na paměťovou SD kartu a SIM kartu.


There are surely only two possible reactions to that. It worked as I thought it. Delivery We Apr - Fri, May. This product is not available. Flaunts a TFT LCD touchscreen that. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Popis: Prodám, funglovka. Kč s DPH Sleva 7Kč. Dostupnost: Sklad výrobce Express. Black za Geek - Chytřejší nakupování. Second one from my old stock. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. With silicone adjustable wristband and light weight, you can wear it. Für größere Ansicht Maus über das Bild. The smartwatch has a great number of functions, including a pedometer, a sleep monitor, an anti-theft alarm, sedentary reminder, reminds you to drink water.


With innovation and concentration, we provide high quality products. Watches For Android Nov18. It endeavors to provide the products that you want.


U80 smart watch

You can read this manual and fully understand how to use.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky