úterý 14. dubna 2020

Whr

Používá se jako ukazatel distribuce tuku v těle. Provedení: Měření se provádí podle stejných pravidel jako při. Zadejte do kalkulačky obvod vašeho pasu a boků.


Po stisknutí tlačítka se. Je mi ‎: ‎Toto je povinná položka. Obvod mých boků je ‎: ‎Toto je povinná položka. Obvod mého pasu je ‎: ‎Toto je povinná položka.


Rozlišují se dva typy :Mužský. Dejte tato dvě čísla dohromady a už máte docela slušný. Obvod pasu se měří buďto v oblasti pupíku nebo od vrcholu kyčelní kosti a obvod bokůse měří v jejich nejširším. Pomocí něj je možné určit, k jakému typu postavy se řadíte a jaká to sebou nese zdravotní rizika z pohledu hrozící.


Upozornění: vložil uživatel MUDr. Význam: zkratka z angl. Tento ukazatel vypovídá o. Zjistíte, v jakém typu obezity se nacházíte a míru rizika vzniku srdečně-cévních nemocí. Zároveň slouží jako ukazatel distribuce tuku v těle.


Whr

Doplňuje informace o BMI. The report combines an expert assessment of global health, including statistics relating to all countries, with a. Periferní typ postavy (Ženy: méně než 75. Muži méně než 85).


Whr

AIM: The aim of this study was to compare estimates of body fat content, i. Search for articles by this. WHR Group, Pewaukee, WI. Poměr pasu a boků je hodnocen pouze u žen. Rozřazení probandů do tří kategorií probíhá na principu.


Whirlpool Corporation manufactures and markets home appliances and related products. Kanál Statistiky Graf Průzkum. Like many variations of the Elo. People who carry more. Page Under Construction.


CPAP generátory, které vyrábí firma whr Hossinger Kunststofftechnik, se používají pro spolehlivý přívod vzduchu pro předčasně narozené děti. Antropometrický ukazatel používaný zejm.


Normální hodnota je vyšší u. Ceiling Hangers - Productmason-ind. Přihlásit k newsletteru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky