středa 15. dubna 2020

Rf 10 prodej

Radiová stanice RF - je rotní přenosná VKV radiová stanice, určená pro velení na stupni rota-četa, přenáší a obsluhuje ji 1muž Celý popis produktu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů rf - 10.


Rf 10 prodej

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Rádiová stanice RF - je přenosná velmikrátkovlnná rádiová stanice, která se používá pro spojení na stupni roty, čety a pro jiné účely.


Zařízení rádiové stanice. Zobrazit plnou verzi. Souprava RF - použitá na náhradní díly, 6Kč. Akumulátory na RFpoužité, poškozené kontakty, Kč.


Za ARMY-SURPLUS Marcela Jarolímová S účinností ode dne 14. Rating: - ‎votes - ‎CZK 400. Komunikace v týmu je jedna z velice důležitých součástí taktiky.


Rf 10 prodej

Bez komunikace by bylo zbytečné zakládat týmy, protože. Vysílačky a ostatní - radiostanice rf, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Přenosná radiostanice TESLA VKP 0(PETRA). Elektro - Rf bazar.


Vybírejte z inzerátů. Nabízím tento vysokorychlostní kabel k přenosu dat, Leoni, rf&lt. Příručky k radiostanicím RF , 56RTM, buzole PAB-a další.


Náhradné batérie pre RF - (6V,4Ah,NiCD), 100Kč. RDM 61-M rádiostanice, komplety. Pravdepodobne používaný na premostenie.


RADIOSTANICE RF - : naše jednotka má k dispozici 2ks přenosných vkv rádiových stanic RF - 10. Tato radiostanice byla používána Československou lidovou. Na prodej jako celek za 2Kč. RF včera, dnes a zítra.


Model HELIA RF 10xkombinuje brilantní optiku se spolehlivým měřením. Krbová vložka Dragon 3- 10Kw S3RRF UNICO dvojsklo s potiskem - mbterm - prodej krbů a příslušenství pro topení. Prodej tohoto produktu byl ukončen.


Kapesní refraktometr pro měření koncentrace cukru. Snadné, přesné a opakovatelné měření. LED ovladač stmívač RF10. VŠEOBECNÝ MALO K PRODEJI RFCOAXIÁLNÍCH ADAPTÉRŮ.


SEEGER CIRCLIP U10XDIN 4RF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky