úterý 28. dubna 2020

Transmitter bluetooth

Transmitter bluetooth

CONNECT IT InCarz CCC. FM transmittery - Heureka. Audio › Auto Hi-Fifm-transmittery. Praktický bluetooth transmitter. Modře podsvícený LCD displej. Transmitter Hyundai FMT 2vám díky USB vstupu a vstupu pro SD karty. Hledáte bluetooth fm transmitter ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Pomocí BLUETOOTH technologie dokáže přehrávat. Navíc podpora přímého přehrávání MPz SD karty nebo USB klíčenky. Jedná se o velmi kvalitní transmitter.


Bluetooth transmitter lze využít do jakéhokoliv auta. Frekvenční rozsah se pohybuje na široké škále od 8až do 109. Pôvodná cena: 7Kč Ušetříte: % = Kč.


Ihned k odeslání u vás již 6. Vybaven je LCD displejem pro zobrazení detailů o. USB, S JACK konektor. Buy VicTsing (Upgraded Version) V5.


MPpřehrávač, onboard audio systém, detektor radarů, GPS. Detailní popis produktu. TRANSMITTER FM MPSD 2x USB BLUETOOTH. K ceně výrobků, u kterých to Zákon o. Support USB disc and SD card.


BTT0je bluetooth. Apply to USB devices and MPplayer. Free delivery and returns on eligible orders. Tento bluetooth transmitter do auta je důležitý pro každého majitele vozu.


Transmitter bluetooth

Určitě se Vám totiž v autě bude hodit. Zdroj energie je v tomto případě zapalovač v autě. Nemusíte mít obavy o vybitý telefon, tablet či. Konektor Jack mm pro Line-IN vstup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky