pondělí 27. dubna 2020

Tlkr t50

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Je ideální pro použití v. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Nabízejí osm kanálů a funkce pro skenování a. Vážení zákazníci, od 16.


TLKR Tradiostanice. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich. Použitím stránek s tím souhlasíte.


Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v. Užijte si krásy přírody a zůstaňte v kontaktu s přáteli. Produkt byl vyřazen z prodeje. Vyberte si z naší doporučené nabídky.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Výkonná elegantní PMR radiostanice,s dobře čitelným displejem, možné použít i jako chůvičku. Odolná vysílačka Motorola TExtreme v moderním černo-žlutém provedení s pásmem. Doba provozu až hodin.


The Twalkie talkie is license free. Free delivery and returns on eligible orders. Přihlášení Zapomenuté heslo. Nabízí ale kromě vše potřebné jako možnost použití kódů n akanálech.


Popis: prodam na ND jsou funkcni,ale u jedne je spatna baterka. Sada Dvoch vysielačiek s dosahom až 6km vo voľnom priestore.


Ponúkajú osem kanálov a funkcie pre skenovanie a monitorovanie týchto. Sada dvou uživatelsky přívětivých rádií s funkcí baby monitor. Ordered before 23:59? Delivered for free tomorrow.


Tlkr t50

Coolblue: anything for a smile. Zůstaňte v kontaktu s blízkými i mimo civilizaci. Sada vysílaček, bezplatné pásmo, bezplatné volání, kanálů, dosah až km, LCD displej. Preis ‎: ‎4€ Kostenlose Lieferung.


Tlkr t50

Częstotliwość pracy: 4MHz, Liczba kanałów:Maksymalny zasięg: km.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky