pondělí 13. dubna 2020

Usb bluetooth adapter

Bluetooth adaptér audio výstup 3. Veškeré informace o produktu. EDR, dosah 10m, rozhraní USB 2. Pokud nemáte v notebooku nebo v PC. Ty nejlepší bluetooth usb adaptéry nakupujte online u odborníků a využijte naše.


Usb bluetooth adapter

The dock adapter connects to the USB -C port for sound transmission. Miniaturní rozměry a elegantní design, můžete vložit nano adaptér do libovolného portu USB a nechat ho tam, bez ohledu na to, zda cestujete nebo jste doma.


Popis: Prodám nový nerozbalený bluetooth adapter,. MM stereo audio přijímač, prodej končí brzy.


Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v. Tento adaptér bezdrátově připojuje počítač k mobilním zařízením, jako jsou mobilní telefony, tablety a sluchátka. Jednoduché připojení bluetooth zařízení - klávesnice, myši, reproduktory. Adaptér za výhodnou cenu!


Umožní vám připojení k celé řadě kompatibilních zařízení. Prosím o radu Koupil jsem si bezdrátové BT sluchátka Sony WH-CH500. Kvalita z mobilu a tabletu je vpohode.


Usb bluetooth adapter

Po připojení k cca let starému. Are you looking for bluetooth adapters for your PC? Best Buy has a selection of bluetooth audio and speaker adapters for your needs.


Q: Will this work with Mac OS X. Safe to leave in for. This is particularly the case for MPand. It endeavors to provide the products that. Název párování (režim Receiver ): KN320.


Zařízení nepodporuje kodek aptX. USB adaptér od společnosti TRUST s dosahem až 15m. Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného. Comfor s možností osobního odběru na více jak 2prodejních místech.


Dual-Mode Micro USB. Podpora OS, Linux od Kernel 2. Obsah balení: sluchátko, nabíjecí pouzdro, USB nabíjecí kablík, BT dongle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky