čtvrtek 9. dubna 2020

Radiostanice rf 10

Komunikace v týmu je jedna z velice důležitých součástí taktiky. Bez komunikace by bylo zbytečné zakládat týmy, protože. Hodně dlouho jsem hledal informace o této české radiostanici, která již dosluhuje v naší armádě.


Radiostanice rf 10

To co jsem našel bylo velice všeobecné a. Protože se jedná o radiostanici se. Radiostanice RF-upevněná na skřínce "A", která mimo jiné funkce umožnuje napájení z napětí.


Vyráběla se do poloviny 80. Antény a dosah ‎: ‎- s prutovou anténou m - 1. Hmotnost celé soupravy ‎: ‎kg Hmotnost stanice ‎: ‎kg Doba provozu ‎: ‎hodin při poměru vysílání:př. RADIOSTANICE RF-: naše jednotka má k dispozici 2ks přenosných vkv rádiových stanic RF-10.


Tato radiostanice byla používána Československou lidovou. Radiostanice byla používána Československou Lidovou Armádou, a ikdyž je již nahrazována moderními typy RF -1 je pravděpodobně využívána dodnes.


Radiostanice rf 10

Rádiová stanice RF - je přenosná velmikrátkovlnná rádiová stanice, která se používá pro spojení na stupni roty, čety a pro jiné účely. Zařízení rádiové stanice. TESLA vojenská radiostanice RF-akumulátor 2. Popis: Prodám kompletní sadu (ne vse je vyfoceno)vysilacky RF - 10.


Rádiostanice Tesla RF , vyskoušena. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů rf - 10. Anténa pro vysílačku rfrfR1ČSLA AČR.


Hledáte radiostanice rf ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Na jednu stranu tyto radiostanice uvolní z zásob k volnému prodeji kdy si mastí. RF je legální s tim vysílat nebo ne?


Stručný návod k obsluze. Kontrola stavu baterie. Autor: Martin Veselý Datum: 13. Náhradní díly a příslušenství radiostanice RF-10.


Vážený pane Drbal, zajímá mě, zda-li se zde u Vás ještě. Elektro - Radiostanice rf bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Prodam konektor pro pripojeni. Velikost: 49x35xx15cm. Dobíjecí stanice pro radiostanice RF-10. Cena bez DPH: 8Kč. Souprava RF - použitá, 8Kč. Skladem, zboží bude u vás 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky